Monipuoliset kampaamopalvelut Mäntsälässä

Salon Nina’s on ekologisuuteen ja luonnonmukaisiin kampaamopalveluihin erikoistunut koko perheen parturi-kampaamo Mäntsälässä. Tarjoan kaikki perinteiset kampaamopalvelut, kuten hiustenleikkuut, värjäykset sekä permanentit ja pidennykset aina yksilöllisesti ja vahvalla ammattitaidolla. teen myös korvien rei'ityksiä Inverness laitteella ja olen Vernada korujen jälleenmyyjä. Lue lisää ja varaa aikasi verkossa tai soittamalla.

Yhteydenotto

Parturi-kampaamopalvelut yksilöllisesti

Parturi-kampaamostani saat kaikki tarvitsemasi palvelut laadukkaaseen hiustenhoitoon. Teen erilaiset leikkaukset latvojen tasoituksesta täydellisiin mallinmuutoksiin sekä miehille että naisille, kaiken pituisille, suorille sekä kiharoille hiuksille. Lisäksi toteutan värjäykset tyviväristä erilaisiin monivärjäyksiin ja raitoihin – vain mielikuvitus on rajana. Myös permanentit sekä hiustenpidennykset kuuluvat kampaamopalveluideni valikoimaan. Voit varata ajan myös ripsien ja kulmien värjäykseen sekä muotoiluun esimerkiksi hiustenleikkuun tai värjäyksen yhteyteen!

Varaa aika

Kokonaisvaltaisesti hellivät ja hoitavat ekokampaamopalvelut

Valmistuessani ekokampaajaksi lokakuussa 2021 palveluvalikoimani laajenee kattamaan myös ihastuttavat, luonnonmukaiseen hiustenhoitoon perustuvat ekokampaamopalvelut. Ekokampaamopalveluihin kuuluvat muun muassa kasvivärivärjäykset, intialainen päähieronta, levä- ja savinaamiot sekä muut hemmottelevat ja hoitavat levä- ja savihoidot hiuksille. Kerron mielelläni lisää tulevista ekokampaamopalveluista jo nyt, piipahda vaikkapa liikkeeseeni juttelemaan lisää!

Kysy lisää

Olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni

Kampaamossani tarjoan sinulle ystävällistä ja yksilöllistä palvelua vahvalla ammattiosaamisella, korkealaatuisia tuotteita hyödyntäen.

Hiustenhoitokuvake

Luonnonmukaista hiustenhoitoa

Parturi-kampaamossani ekologisuus, ympäristöystävällisyys ja luonnonmukaisuus yhdistyvät helliviin, ammattitaidolla toteutettuihin parturi- ja kampaamopalveluihin.

Kampaamotuotekuvake

Laadukkaat kampaamotuotteet

Käytössäni ovat alan parhaimmistoon kuuluvat Paul Mitchell sekä Four Reasons -hiustenhoitotuotesarjat. Voit ostaa tuotteita myös mukaan kotiisi.

Kokemuskuvake

Alalla jo vuodesta 2004

Olen toiminut parturi-kampaajana jo yli 15 vuoden ajan. Salon Nina’s on ensimmäinen oma yritykseni – vuosien unelmoinnin ja kovan työn tulos.